Rakıyı fazla kaçıran faşist generaller, hani Fetullahçıları temizlemiştiniz!...

28 Şubat 1997'den itibaren 'Ordudaki Fetullahçıları temizledik' diyorlar. Peki, bu ahmak generallere sormak gerekmez mi? Ulan temizlediniz de bu 15 Temmuz 2016 darbesini kim yaptı?Emekli subay Dr. Vehbi Kara'nın kaleminden...

  • 6786

(VEHBİ KARA) (HABER PLATOSU)

Silahlı kuvvetler içinde aynı haşhaşiler gibi hareket eden darbe ve halkımıza faşizmi dayatma konusunda pek de farklı olmayan general ve amiraller var. Bunlar her akşam tv’lerde boy gösterip ne kadar alkolik olduklarını akla ziyan iddiaları ile ortaya koyuyorlar.

En eblehçe ve akılsızca olan iddiaları da şudur: 28 Şubat 1997’den itibaren “Ordudaki Fetullahçıları temizledik” diyorlar. Peki, bu ahmak generallere sormak gerekmez mi? Ulan temizlediniz de bu 15 Temmuz 2016 darbesini kim yaptı?
Ne yazık ki süslü kokonalar yani tv spikerlerinin hiç birinin aklına bu soruyu sormak gelmiyor.  Hâlbuki bu rakıyı fazla kaçırdıkları için geri zekâlı gibi konuşan bu ebleh zavallılara bu soruyu sormak ilk evvel bunların vazifesidir.

Tabii hemen şunu söyleyebilirsiniz. İyi de o tv kanalları zaten faşist düzeni savunan Kamalist kafanın hâkim olduğu televizyonlardır. Bunlar yıllar boyunca ordudan dindar asker temizliği yapılmasına destek olmadılar mı? Al birini vur ötekine…

 Vehbi Kara'nın yazısının tamamını okumak için tıklayın.

 

Bakmadan Geçme