Reşadiye'deki kayıp çocukların sırrı babalarının çarpık ilişkisinde mi?

Bu çocukların kayboluş tarihi 29 Aralık 2015… 13 ay olmuş. Özellikle, Reşadiye dosyasını izlerken ortaya dökülen pespaye ilişkiler, iki çocuk üzerindeki sislerin altındaki hesaplar, yalanlar-dolanlar, lanet olsun, canınız cehenneme dedirtiyor… Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan yazarımız Cemal İncesoyluer, Reşadiye'deki olayı, çocukların bulunması konusunda büyük emek harcayan gazetecilerin çabalarını da vurgulayarak irdeliyor.

  • 9926

(CEMAL İNCESOYLUER - HABER PLATOSU)

Yaklaşık bir aydır Fox Tv’de “Kaybolan Çiçekler” programında deneyimli gazeteci İnci Ertuğrul’un programında, Reşadiye’de kaybolan çocuklar ilmek ilmek araştırılıyor.

 

Tokat'ın Reşadiye İlçesinde geçen yıl kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'nın bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Kelkit Çayı kenarında kazı çalışmaları da yapıldı.  

 

Bu çocukların kayboluş tarihi 29 Aralık 2015… 13 ay olmuş.

***

Özellikle, Reşadiye dosyasını izlerken; ortaya dökülen pespaye ilişkiler, iki çocuk üzerindeki sislerin altındaki hesaplar, yalanlar-dolanlar, lanet olsun, canınız cehenneme dedirtiyor…

 

Kime diyorum bunu?

 

Reşadiye’de kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kağan'ın babası İbrahim Taşçı’nın, İnci Hanım’ın programında evli bir kadınla ilişkisi olduğunu, çocukların kaçırılmış olabileceğinden şüphelendiğini söylüyor. İşte bu utanmaz adama diyorum, canın cehenneme…

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme