Samsun'da protesto için belediye önüne hafriyat döktüler!

Samsun´un Vezirköprü ilçesi ilginç bir protestoya tanık oldu. Bir inşaat firması, hafriyat dökümü için kendilerine yer göstermeyen Vezirköprü Belediyesi´ni protesto etmek için, belediye binası önüne kamyonlarla hafriyat döktü

  • 2244

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde meydana gelen ilginç protesto eylemi bu sabah gerçekleşti. İlçede faaliyet gösteren bir inşaat firması, inşaatlardan çıkarılan hafriyatların dökülmesi için belediyenin kendilerine alan göstermemesi üzerine iki kamyon hafriyatla birlikte Belediye binası önüne geldi.

Korna çalarak iki damperli kamyonda bulunan hafriyatları yola boşaltan Kemal Yıldırım ile kardeşi burada gazetecilere yaptıkları açıklamada, "Defalarca belediyeden hafriyatların boşaltılacağı alan göstermelerini istedik. Ancak her defasında taleplerimiz yerine getirilmedi. Bu yüzden böyle bir eylem yapma kararı aldık. Artık bu durumun mahkemece çözümlenmesini istiyoruz. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü de vatandaşlarımızdan özür diliyoruz" dedi.

Vezirköprü'de günün konusu olan eylem sonrası iki kardeş polis tarafından gözaltına alındı. Yola dökülen hafriyatlar ise belediye görevlileri tarafından kaldırıldı.

Bakmadan Geçme