Seyyar satıcı, küçük çocuğu böyle yere fırlattı!

İzmir'de seyyar satıcılık yapan bir şahıs, yakaladığı küçük bir çocuğu havaya kaldırıp acımasızca yere vurdu. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Emniyet Müdürü talimat verdi, polis o seyyar satıcıyı buldu ve gözaltına aldı.

  • 1732
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Seyyar satıcı, küçük çocuğu böyle yere fırlattı!

İZMİR

İzmir'de "Mantocular Sokağı" olarak da bilinen Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde tezgahlı bisikletiyle seyyar satıcılık yapan kişi, 5 yaşlarındaki birçocuğu darbetti.

Olay, sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Kayıtlara göre, seyyar satıcı, bisikletinin selesini tutarak kendisine rahatsızlık veren çocuğun peşinden koşuyor. Yakaladığı çocuğu havaya kaldırıp yere fırlatan seyyar satıcıya, çevredeki vatandaşlar ve esnaf tepki gösteriyor. Seyyar satıcı bunun üzerine sokaktan uzaklaşırken, çocuk ise esnaf tarafından sakinleştirildikten sonra olay yerinden ayrılıyor.

"Çocuğu tuttu ve yere çarptı"

Esnaf Uğur Yılmaz, yaptığı açıklamada, karşılaştıkları görüntü karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyledi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Burada esnaf diye bildiğimiz biri, aralarında ne geçtiyse artık, çocuğu tuttu ve yere çarptı. Yere çarpınca, nihayetinde çocuk olduğu için hepimiz tepki gösterdik. Koştuk üstüne. Hatta halk burada linç edecekti. Biz de engel olmaya çalıştık ama tabii halk bu konuda hassas olduğu için galeyana geldi. Adamı iten kakan oldu. Çocuğu oturttular köşeye, yüzü morarmıştı. Olayın yatışması 15 dakika falan sürdü. Adam sonra kaçtı. Çocuğu kendine getirmek için çok uğraştık. Baygınlık geçirdi. Kendine geldikten sonra arkadaşlarıyla kaçarak gitti."

Esnaf Hacı Hasan Dursun ise çocukla ilgilendiğini ifade ederek, "Çocuğu oturttuk, su verdik. Ağlıyordu, 15 dakika konuştuk kendisiyle. Roman çocuğu. Daha sonra buradan ayrıldılar" dedi.

Seyyar satıcı gözaltına alındı

Olayın ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Güven timleri, Musa D'yi (36) evinde gözaltına aldı. Hakkında "kasten yaralama" iddiasıyla işlem başlatılan zanlının polis merkezinde ifadesi alınıyor.

Bakmadan Geçme