Sınır kapılarını tutun, PKK hamisi hainler kaçıyor!

TBMM'nin kararı ile PKK'yı ve PKK terörünü pervasızca destekleyip, teröristlere araçları ile mermi taşıyan, teröristlere de onların cenazelerine kol kanat geren HDP'liler artık 'yasama dokunulmazlığı'nın arkasına saklanamayacaklar.

(HABER PLATOSU) (MUSTAFA TOYGAR)

Haklarında fezleke bulunan milletvekillerinin yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Anayasa değişikliği teklifi, hafta içinde Meclis Genel Kurulu'nda referanduma ihtiyaç kalmadan 376 oyla kabul edildi. Böylece 138 vekilin dokunulmazlığı kaldırılmış oldu. Özellikle PKK hamisi, terör destekçisi vekiller bu karardan etkilenecekler. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında 75, Figen Yüksekdağ'ın 15 dokunulmazlık dosyası bulunuyor.

Dağda-bayırda, haince; asker ve polislerimizi şehit ettiririp "dokunulmazlık" zırhana sığınan vekillerin durumu ne olacak?

PKK’ya yardım ve yataklık edip Türk milletine ihanet etmenin her yolunu deneyip Yahudi’siyle, Ermeni’siyle, Alman’ı, Amerikalısı, Rus’u ile gizli-açık ihanet planları yapıp sonra da "milletvekili" sıfatının arkasına saklananlara ne zaman dokunulacak?

CHP'nin bu konudaki nasıl sınav veriyor?

Hem "PKK hamilerine" destek verip hem de "Atatürk'ün partisi" olunabilir mi?

AK Parti "dokunulmazlıklar" konusundaki tavrı ile alkışı hak ediyor mu?

 

 

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bakmadan Geçme