Sony'nin Android'li Akıllı Saati: SmartWatch 3 SWR50

Sony SmartWatch 3 SWR50, fonksiyonel işlevleriyle ve uzun batarya ömrü sayesinde akıllı saat arayanların tercih listesinde bulunan önemli bir cihaz oluyor.

  • 1188

Sony'nin Android Wear işletim sistemine sahip olan ilk akıllı saati SmartWatch 3 SWR50, fonksiyonel işlevleriyle ve uzun batarya ömrü sayesinde akıllı saat arayanların tercih listesinde bulunan önemli bir cihaz oluyor.

Sony'nin daha önceki giyilebilir teknoloji ürünleri kendilerinin geliştirdiği özel yazılıma sahip olduğu için Sony dışındaki kullanıcıların kullanımı için elverişli değildi. Japon teknoloji devi yeni akıllı saat ürünlerinde Android Wear işletim sistemine yer vererek Android cihazların tümüne destek veriyor. Bluetooth bağlantısıyla kolay bir şekilde senkronize olan SmartWatch 3 SWR50, özellikle gençlere hitap eden renkli ve dinamik kayış tasarımıyla farklı bir çizgide ilerliyor. Kullanıcılar farklı renklerdeki kordon seçeneklerinden dilediklerini seçerek metal kasaya kolay bir şekilde takabiliyor.

Su geçirmez dizayna sahip olan Sony SmartWatch 3 SWR50, IP68 sertifikasıyla beraber klasik Sony dayanıklılığına erişiyor. 1.6 inçlik LCD ekranı çözünürlük açısından pek tatminkâr olmasa da 1,2 GHz'lik işlemci hız ve serilik açısından bekleneni veriyor. Android 4.3 ve üzerine uyumlu olan cihaz 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza ile ortalama bir teknik özellik kartelası sunuyor. Cihazın 849 TL'lik satış fiyatı ise kullanıcıya verdiği özellikler düşünüldüğünde bir tık yüksek kalmakta.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme