Sony Xperia C4 İçin Android 5.1 Lollipop Gözüktü

Sony, geçen yıl satışa sunduğu Xperia C4 modeli için görünüşe göre Marshmallow'un ön hazırlığı olarak bir Lollipop güncellemesi daha sunacak.

  • 1555

Sony'nin kamera odaklı akıllı telefon modeli Xperia C4, markanın paylaştığı Android 6.0 Marshmallow güncelleme planında doğrudan geçiş kapsamında yer alıyordu. Sony görünüşe göre Marshmallow'un ön hazırlığı olarak bir Lollipop güncellemesi daha sunacak.

Bir Xperia blogunda paylaşılan ekran görüntüsüne göre cihaz Android 5.1 Lollipop ile çalışıyor. Planlı olmadığı düşünülen bu güncelleme muhtemelen Xperia C4‘ün kaynak kodlarını Android 6.0 Marshmallow'a yükseltmek için zorunlu olarak sunulmuş olabilir. Bir diğer ihtimal ise Marshmallow'un iptal edilip Android 5.1 Lollipop'un final sürümü olması. Fakat resmi güncelleme listesi değişmediği için bu ihtimal biraz uzak kalıyor.

Öte yandan bu ekran görüntüsünün ortaya çıkmasının ardından bazı Xperia C4 ve C4 Dual kullanıcılarına OTA yoluyla güncellemeler ulaşmaya başladı. Güncellemelere verdiği önemle bilinen Sony'nin bu cihaz için Marshmallow güncellemesini ne zaman yayınlayacağı ise belli değil.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme