Sony yeni nesil projektörleri 4K, Full HD ve 3D desteği sunuyor

Sony yeni nesil projeksiyonlarını tanıttı.

  • 925

Sinema keyfini evlere taşıyan üstün teknoloji

Sony, Tim Profesyonel ile birlikte, Türkiye’deki seçkin müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor. Profesyonel Sony sinema projektörlerinin içindeki panellerin benzeri olan gelişmiş SXRD™ paneller sayesinde Sony Ev Sineması projektörleri, etkileyici ayrıntı kalitesi sunarak izleyicileri maceranın içine sürüklüyor; sinema keyfini evlere taşıyor.

Sony Professional Görüntüleme ve Görsel İletişim Kanal Satış Müdürü Emre Fırıncıoğlu, “Sony'nin yeni 4K Ev Sineması projektörleri, en etkileyici sinematik deneyimi sağlayan doğal 4K çözünürlüğü ve HDR yani Yüksek Dinamik Aralık görüntüleri sunmakta ne kadar kararlı olduğumuzu kanıtlıyor. Tüketicilere her zaman daha iyisini sunma vizyonumuz doğrultusunda geliştirdiğimiz Doğal 4K'dan Full HD 3D'ye kadar Sony Ev Sineması Projektörleri, filmlere hayat veren yenilikçi teknolojiyle donatılıyor. Tüketicilerin, sinema salonlarındaki görüntü kalitesinin tadını evlerinde çıkarmalarına imkân veriyoruz. Projektörlerimiz, koyu kontrast ve hızlı hareket özelliklerinden ödün vermeden yüksek çözünürlüklü görüntüler elde etmeyi sağlayan SXRD™ teknolojisiyle bu yaklaşımı destekliyor. İster özel karanlık odada ister oturma odasında olsun, müşterilerimizin gerçek 4K deneyimini yaşamasını istiyoruz.' diyor.

Nefes kesici görüntü kalitesi

Sony’nin VPL-VW520ES ve VPL-VW320ES model projektörleri, etkileyici bir izleme deneyimi için doğal 4K çözünürlük sunuyor. Sony'nin popüler VPL-VW500ES ve VPL-VW300ES projektörlerinin yerini alan bu projektörlerde bulunan yeni uzun ömürlü lamba, 6000 saate varan çalışma süresi ve daha canlı görüntüler için yüksek parlaklık ve kontrast sunuyor. Doğal 4K çözünürlükte nefes kesici görüntü kalitesi sunmada rakipsiz olan Sony, Ev Sineması projeksiyonu tarihinde ilk kez, VPL-VW520ES 300.000:1 dinamik kontrast oranlı HDR içeriğin HDMI girişiyle uyumluluk sunuyor. Daha yüksek kontrast, daha koyu siyahlar ve olağanüstü dinamik aralığa sahip olan HDR görüntüler, gözlerimizin her gün gördüğü gerçekliğe en yakın görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Yeni VPL-VW520ES ve VPL-VW320ES, pikselleri yapay olarak değiştirmeden doğal 4K görüntü sunmak için gelişmiş SXRD panelleri kullanıyor. Sony'nin özel TRILUMINOS motor tasarımı zengin ve doğru renk üretimi sağlarken Motionflow görüntü teknolojisi hızlı aksiyon sahnelerinde bulanıklığı azaltıp görüntüleri netleştiriyor.

Full HD Ev Sineması deneyimi

VPL-HW65ES projektör ise, daha uygun bir fiyata Full HD Ev Sineması deneyimi yaşatmak için SXRD panel teknolojisini ve 2. nesil Reality Creation'ı kullanıyor. VPL-HW65ES'de ayrıca Sony'nin 6000 saat kullanım ömürlü lambası, bir RF 3D iletici ve cihazın ürün yazılımını en güncel haliyle tutmak için USB'den güncelleme işlevi bulunuyor. Projektöre çok yönlü ev otomasyonu uyumluluğu kazandıran IP kontrolü, projektörün kompakt boyutu ve önde bulunan tahliye noktasıyla bir araya gelerek esnek kurulum çözümleri sunuyor. (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme