Trabzonspor taraftarları takımlarını coşkuyla karşıladı

Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'un taraftarları, hakem Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine tepki gösterirken bordo-mavili takımı havalimanında coşkuyla karşıladı.

  • 755

TRABZON

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'un taraftarları, hakem Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine tepki gösterirken bordo-mavili takımı havalimanında coşkuyla karşıladı.

İstanbul'da oynanan ve 4 futbolcusunun kırmızı kart gördüğü maçtan mağlubiyetle ayrılan bordo-mavili takım, karşılaşmanın ardından THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'a geldi.

Maçtan sonra Atatürk Alanı'nda toplandıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdürlüğüne giderek tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, daha sonra yağmura rağmen yürüyerek ulaştıkları havalimanında takımlarını bekledi.

Bordo-mavili kafilenin içinde bulunduğu uçağın 01.55'te Trabzon'a inmesinin ardından futbolcuları 'Dik dur eğilme, bu taraftar seninle' tezahüratlarıyla karşılayan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Futbolcular, ellerindeki meşaleleri yakan taraftarların arasından geçerek güçlükle takım otobüsüne bindi.

Onur, taraftarlara konuşma yaptı

Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, takım otobüsünden taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, 'Bu gece malum, konuşmaya gerek yok ama şunu söylemek istiyorum. Biz, 2011 gibi bir süreç geçirdik. Bu süreç, şampiyonluğu elimizden aldı, bir maçı alsalar ne olacak değil mi? O yüzden biz, birbirimize destek verelim, alnımız ak, gerisini aşarız' ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibinin karşılanmasında taraftarların arasında çeşitli Anadolu takımlarının kaşkollarını açanlar olduğu gözlendi.

Muhabir: Selçuk Kılıç


www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme