Uzman çavuşu kurşundan cep telefonu korudu

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, bir uzman çavuş, teröristlerin açtığı ateşte kurşunlardan birinin cep telefonuna gelmesiyle hafif yaralandı.

  • 1469

Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Kümbetli köyü nüfusuna kayıtlı jandarma uzman çavuş Mustafa Bozok, Ankara’dan geçici görevle 7 ay önce terör operasyonları nedeniyle Güneydoğu bölgesine sevk edildi. Burada önce Diyarbakır’ın Sur, ardından Şırnak’ın Silopi ilçesinde görev yapan Mustafa Bozok, son olarak Mardin’in Nusaybin ilçesinde görevlendirildi. 

İlçede 14 Mart'tan bu yana devam eden operasyonda görev alan uzman çavuş M.B, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden PKK'lı teröristlerin yakalanması için dün gece icra edilen faaliyete katıldı.

Bu esnada, güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Teröristlerce açılan ateşte, kurşunlardan biri uzman çavuş M.B'nin pantolonunun sağ cebindeki telefona isabet etti.

Uzman çavuşu kurşundan cep telefonu korudu

Telefon kullanılamaz hale gelirken, uzman çavuş hafif yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan M.B'nin tedavisi sürüyor.

Uzman çavuşu kurşundan cep telefonu korudu

Bakmadan Geçme