Vatan hainliğinin ölçütü nedir?

Dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili anayasa değişikliği sayesinde vatan hainliğinde zirve yapanlar hak ettikleri cezaları alırlar diyen yazarımız Vehbi Kara, vatan hainliği yapanların milletvekili ve parti genel başkanı olması insanın hayaline dahi gelmezdi diyerek tarihten örneklerle önemli tespitlerde bulundu.

  • 1062

(HABER PLATOSU) 

(DR. VEHBİ KARA)

Vatana düşmanlık tarihin hiçbir döneminde bu kadar ucuz olmamıştı. Üstelik bunu yapan insanların milletvekili ve hatta parti genel başkanı olması insanın hayaline dahi gelmezdi. Fakat oldu işte… Şimdi dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili anayasa değişikliği gündemde. Umarım vatan hainliğinde zirve yapanlar hak ettikleri cezaları alırlar.
 
Bir milletvekili gidiyor bir Rus televizyonunda “Türkiye IŞID’e sarin gazı verdi” diye bir iftirada bulunuyor. Ülkemiz aleyhine her fırsatı değerlendirmek için dört dönen Rusya için bulunmaz bir şey.
 
Bunu dünyanın gözü önünde yaptığı halde CHP lideri Kılıçdaroğlu, parti kurullarını işletmeyi partiden atmak için teşebbüse geçmeyi düşünmüyor. Neyi bekliyor bilmiyorum, bundan daha büyük bir hıyanet olabilir mi?

 

Vehbi Kara'nın yazısının tamamını okumak için tıklayın.

Bakmadan Geçme