Ufuk Turhan

Global Çete

Ufuk Turhan

  • 2292

Bir önceki yazımda zekamızla nasıl alay edildigini üstüne basa basa yazmıştım. Son Paris saldırıları bunu bir kez daha kanıtladı. Kendine Müslümanım diyenlerin sesini yükseltmesi bu istihbarat servislerinin uşaklarını dışlaması gerektiğini söylerken tam da bunu kastediyordum işte. Bunlar aldıkları emirle sivil ve masum insanları katlederek İslam coğrafyasının sömürülmesine zemin hazırlıyorlar. Misyonları bu.

Adına New World Order denen ve dizayn edilmeye çalışılan yeni global devlet tek bir merkezden yönetilecek. Bunun için de adına Batı denen devletlerin kenetlenmesi şart. Bunu kabul etmeyenlerin yola getirilme şeklini bir kez daha Paris'te müşehade ettik. Global çetenin Suud'da kurduğu açık hava laboratuvarında üretilen Vahabbi ve sapık anlayış tam anlamı ile tetikçilik misyonunu yerine getiriyor.

Son 40 yıldır hazırlıkları devam eden Yeni Dünya Düzeni'nin provasında;

Sivil düşünen insanlara yer yok.

"Savaş ve kan durmalı" diyen insanlara yer yok.

Dünya genelinde 150 milyon kadına zorla fuhuş yaptırılıyor.

Yaşları 5 ile 18 arası degişen 40 milyon çocuk seks kölesi olarak kullanılıyor.

Günde 21.000 insan açlıktan ölüyor

Zekamızla kafa buluyorlar, bunu yaparken de insanlara hiç ama hiç acımıyorlar.

İstediklerini elde etmek için milyonlarca insanın kanını akıtmayı göze alıyorlar.

Üç yüz kusur aileden oluşan çete, emperyal devletleri bir araya toplamaya başladı.

Hazırlık yaptıkları ve son aşamasına geldikleri yeni dünya düzeninde ezilenlerin artık nefes almaya dahi hakkı olmayacak.

GLOBAL ÇETEYE DUR DEMEK

Bu leş kargalarına dur diyecek, resmen köle olarak alınıp satılan insanlara uzanacak bir el yok mu peki?

Dünyanın sivil hiçbir şeyden haberi olmayan insanlarını bunların elinden oyuncak olmaktan kurtaracak bir hamle, kurdukları tiyatro sahnesini yerle bir edecek bir ses. O ses ülkemizden çıkabilir o ses yeni enerji kaynaklarını insanlığa armağan edip bu çeteyi çökertebilir o ses, 21. yüzyıla degil önümüzdeki asırlara adaleti sunabilir. O ses uzakta olmayabilir.

Yazarın Diğer Yazıları