Ufuk Turhan

Düşme

Ufuk Turhan

  • 1654

Sakın düşme!  

Hele bir halk olarak bir arada sakın yapma bunu. Çoluk çocuğun perişan olmaz sadece, namusun sokaklarda heder olur. Düşme!!

 

Kendi kanından soydaşın gördüğün Arap milletinin hacıbabaları(!) 5 bin dolara küçücük kızını satın alır senden!!

 

Suud'tan, Ürdün'den, Birleşik Arap Emirlikleri'nden  leş kargaları başını okşamaya kıyamadığın 13 yaşında çocuğunu köle olarak bedava ister karın tokluğuna çalıştırmak için.

 

Namusun, onurun heder olur Türkiye sınırlarında, başı bağlı karın meze olur Karagümrük sokaklarında. Düşme!!

 

Utanmadan "Elhamdulillah"  çekerek gögsünü gere gere "Müslümanım" diyen münafıklar sürüsü seni üç kuruşa köle gibi çalıştırır tarlalarda, seralarda. Düşme!!

Denizlerde kaybolursun ,Yunan hücumbotlarının talim malzemesi olursun. Uluslararası çetelerin yedek parça deposu. Kundaktaki bebelerin pedofillerin eline. Sakın ama sakın düşme!!

 

10 ülke 10 ayrı toprağını bombalar, 5 yaşında çocukların parçalanır gözlerinin önünde. Emperyal güçler yaratır IŞİD diye bir çete, inandığın İlah adıyla kafanı koparsın diye. Düşme!!

 

Bak Kürt de olsan Türk de. Ermeni de olsan Yezidi de. Çerkes de olsan Laz da. Alevi de olsan Sünni de. Dinli de olsan Dinsizde. Komünist de olsan Fetullahçı da . Hatta toplumun kanını emen bir rüşvetçi, bir kubur faresi, bir asalak, bir alçak da olsan sakın düşme!!

Anlaştık mı?

 

Yazarın Diğer Yazıları