Ufuk Turhan

Mallık

Ufuk Turhan

  • 2057

Mal alınıp satılan şey değildir yalnızca. Mallık ,basireti bağlı, gözü kör, kendine öğretilen dışında hiçbir şeyin doğru olmasına ihtimal dahi veremeyen insanlara yakışan bir kavramdır aslında..  

Bakın yeryüzünde katıla katıla gezen adınıda sık sık duyduğunuz  bilim adamlarının bir çoğu maldır! Damdan düşer gibi  çok iddialı bir laf ettiğimin farkındayım.Dürüst olmak mal olmaya engelde degildir. Zira çok dürüst bilimadamları vardır dünyada parlatılıp cilananan sonrada öne çıkarılan. 

Bunların beyni öyle bir yıkanmıştır ki  fizik kurallarının degişmez kanunlar olduğuna inandırılmışlardır ama bildikleri şeyler gerçeğe vurulduğu zaman devede kulak bile değildir aslında. Bunu hatırlatana cahil gözüyle bakarlar.Delilin nedir? diye sorarlar sonra bir grup ögrenci çıkıp sesin ışıktan hızlı olduğunu ispat ettiğini görünce susar görmemezlikten gelirler. William Robertson at Middle Tennessee State University  ögrencisi bir grup liseli arkadaşlarıyla bunu kesin bir şekilde ispatladılar. 

Asıl bilim adamlarının isimlerini duyamazsınız arkadaşlar. Hiç bir zaman önde değillerdir. Dünyanın sayılı beyinleri. Onlar dünyayı yöneten global çetelerinin paralı askerleridir.  Öyle olmak zorundadır. Zira bu seçkin beyinleri  koruyacak ne bir ülke vardır neden bir grup. Bu başta tıp ve enerji alanlarında geçerli bir kuraldır. Diğer alanlar zaten teferruattır!! 

Bilimi, teknolojiyi, enerjiyi tekeli altına alan bu çeteler insanlıkla onu keriz yerine koyarak oynamaktadırlar.Onlara boyun eğmeyen onurlu, erdemli ,ölümden degil, onursuzluktan korkan bilimadamlarından yola getiremediklerini ortadan kaldırırlar. Dünya'nın hipnozlanmış insanlarının gözlerinin  içine soka soka yaparlar bunu üstelik.Dalga geçer gibi!! 

Global Çete mensuplarının en gencinin ömür ortalaması doksandır, ancak insanların emeklilik yaşı geldigi anda ölmesini umut etmektedirler. Köle olarak emeklilik yaşına ulaştıktan sonra insanın ekonomik bir degeri bulunmamaktadır. İnsanın fazla yaşamaması içinde zaten ellerinden geleni yapmaktadırlar. Sulara kimyasallar karıştırmak, GDO lu tohumlar üretmek bunun en masum yollarıdır. 

Biliyorum bu yazılanlara gülüp geçeceksiniz. Okuyan bir elin parmakları kadar bir insan topluluğu olacak o kadar. Onların içindende bir iki kişi belki diyecek. Sonra gündelik hayatınıza köleler olarak devam edeceksiniz. Bir topluluk kendi halini degiştirmedikçe Allah onların halini degiştirmezmiş sevgili halkım!! Zaten ben bunlari anı olsun diye yazıyorum. Kıyamet günü beni yaratan müsaade ederse bu anı defterini arz edecegim Rabbime!! Bir tür şark kurnazlığı benimkisi.  

Yazarın Diğer Yazıları