Varol Yüksel

FETÖ DARBESİNİN AYAK SESLERİNİN ANALİZİ (3)

Varol Yüksel

  • 1511

FETÖ DARBESİNİN AYAK SESLERİNİN ANALİZİ (3)

Sunucu: “Bu %50 destek yarın hemen tersine dönebilir.”

Prof. Dr. Osman ÖZSOY: “Açın televizyonu yarın sokağa çıkma yasağı var deyin, bakın sokağa çıkıyorlar mı? Bütün darbeler cuma günü oluyor. Hocaların evleri cami avlusundadır. Namazla bile geçmezler korkularından. Türkiye’de insanların demokrasiye sahip çıkmak gibi bir hassasiyeti yok. Bunlar kuru kalabalıklar. Yine 100 tane yürekli komünist Taksim Meydanı’nı dolduracaklar. Bu insanlar hak ve hukuklarını savunmak için , bir tane sağcı aydın bile çıkmayacaktır bakın. Buna itiraz etmeyecektir. Sağ kesimde bir tane Ahmet Altan var mı şu anda.  Sağ TV kanallarında bir tane Fatih Portakal var mı?”

(“Halkını; “cahil”, “bidon kafalı”, “göbeğini kaşıyan adam” gören tipik solcu yaklaşımı sergiliyor. Aziz milletimiz; daha önceki darbe dönemlerinde üzerine sindirilen, pısırık, silik ve olaylara seyirci kalma tavrını bırakıp sandıkta tecelli eden millet iradesine sahip çıkma cesaretini göstererek, darbecilere en büyük dersi vermiştir. Daha önceki darbe dönemlerinde milli ve manevi değerlerine yakın olan gördüğü merhum liderleri Menderes’e, Özal’a ve Erbakan’a yeterince sahip çık(a)mamanın derin üzüntüsünü hep yüreğinde hissetmiştir. Millet; kendisine yakın gördüğü, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve “milli iradeye” ölümü göze alarak sokağa çıkarak darbecilere karşı çıkmış, emanetine sahip çıkmış ve “kuru kalabalık” olmadığını göstermiştir)

“Milli ve manevi değerlerle bezenmiş halkına güvenmeyerek komünistlere methiye düzmeye devam ediyor olması tam bir hezeyan halidir. Darbeye karşı çıkanlar arasında saydığın isimlerden bir tanesini bile biz meydanlarda göremedik. FETÖ tarafından tertiplendiği şimdilerde daha iyi anlaşılan “Gezi Olayları”nda sokağa dökülen ağaç sevicilerini, sözde sanatçıları da asla göremedik. Sağ kesimlerin ne Ahmet Altan’lara ne de Fatih Portakal’lara ihtiyacı vardır. Aziz Milletimizin; emir beklemeksizin sokağa çıkarak darbecilerle mücadele etmeye kararlı halka, darbecilerin tankı önüne yatacak kadar ölümü göze alabilen gençlere, tankı iki-üç dakikada kullanabilen ihtiyarlara, darbecilerin silahlarına iman dolu göğsünü siper eden bacılara, darbecilerin emirlerini kale almayarak kışlalarda kahramanca mücadele eden askerlere, darbeci generali alnından vuran kahraman emir subaylarına, elinde bayrağı ile sokaklara dökülen çocuklara ihtiyacımız vardı ve rabbimiz bu kahramanları da çokça gönderdi. Ne kadar şükretsek azdır.)

 

Yazarın Diğer Yazıları