Dr. Vehbi Kara

Rakıyı Fazla Kaçıran Faşist Generaller

Dr. Vehbi Kara

  • 1898

Silahlı kuvvetler içinde aynı haşhaşiler gibi hareket eden darbe ve halkımıza faşizmi dayatma konusunda pek de farklı olmayan general ve amiraller var. Bunlar her akşam tv’lerde boy gösterip ne kadar alkolik olduklarını akla ziyan iddiaları ile ortaya koyuyorlar.
En eblehçe ve akılsızca olan iddiaları da şudur. 28 Şubat 1997’den itibaren “ordudaki Fetullahçıları temizledik” diyorlar. Peki, bu ahmak generallere sormak gerekmez mi? Ulan temizlediniz de bu 15 Temmuz 2016 darbesini kim yaptı?
Ne yazık ki süslü kokonalar yani tv spikerlerinin hiç birinin aklına bu soruyu sormak gelmiyor.  Hâlbuki bu rakıyı fazla kaçırdıkları için geri zekâlı gibi konuşan bu ebleh zavallılara bu soruyu sormak ilk evvel bunların vazifesidir.
Tabii hemen şunu söyleyebilirsiniz. İyi de o tv kanalları zaten faşist düzeni savunan Kamalist kafanın hâkim olduğu televizyonlardır. Bunlar yıllar boyunca ordudan dindar asker temizliği yapılmasına destek olmadılar mı? Al birini vur ötekine…
O halde bize ayrılan sütunlardan bu vicdansız ve ahlaksız faşistlere hadlerini bildirmekten başka çare yok. Nasılsa ruz-i mahşerde bunların hepsi ile hesaplaşıp yaptıkları fenalıkların hesabını soracağız.
Evet değerli okurlar. Medya araçlarını eline geçirmiş olan faşistler her fırsatta zehirlerini kusmaya devam ediyorlar. Bunlara karşı uyanık olmalı nasıl 15 Temmuzda vatanımıza sahip çıktı isek yine aynı kararlılıkla ülkemizi ve ordumuzu bu faşistlere teslim etmememiz gerekiyor. Bunlar 15 Temmuz darbesini yapan haşhaşiler gibi aynı tıynette alçak ve vicdansız heriflerdir. Dine düşman dindar insana karşı ise tahammülsüzdürler.
Evet, şu gerçeğin altını bir daha çizelim. Yıllar boyu kamu kurumlarını ve özellikle silahlı kuvvetleri dindar insanlardan arındırdılar. Namaz kıldı diye askeri öğrencileri okuldan attılar. Mülakat sınavlarında dini sorular sorup bildiği için yüksek puanlar aldığı halde askeriyeye sokmadılar. Yetmedi eşi başörtülüdür diye binlerce askeri ordudan attılar. Niçin? Sebebi basittir…
Çünkü eğer darbe yaparlar ise bu dindar askerlerin kendilerine ayak bağı olacağını zannettiler. Fakat ummadıkları bir anda korktukları da başlarına geldi. Nasılsa ordudan attım artık rahatlıkla darbe yaparım diyen bu faşistler ve Fetocular, halkı örgütleyen bu dindar askerlerin tokadını yediler. Darbeye karşı çıkanların başında bu ordudan atılan dindar askerler vardı.
Öyle bir tokat yediler ki kıyamete kadar bunun acısı ile yaşayacaklar. Yüzlerce general ve amiral ordudan attık nasılsa diyerek halkımızın arasına karışmış olan dindar askerlerin bu denli sert bir kaya olarak karşılarına çıkacağını beklemiyorlardı.
Şimdi hükümetimizin önünde önemli bir iş var. Kesinlikle milletimizin değerleri ile alay eden ve bu haşhaşilerden çok da farklı olmayan bu faşist general ve amiralleri dikkatlice değerlendirmeli ve ordumuzu bunlardan temizlemelidir. Zira yıllarca Fetullahçıları tasfiye ediyorum diye dindar insanların peşine düşen, eşi başörtüsü taktı diye işinden gücünden eden yetmedi sivil hayatta dahi önüne engeller çıkaran bu ayyaş generalleri asla terfi ettirmemeli, haşhaşiler gibi yargılayarak hadlerini bildirmek gereklidir.  Aksi takdirde “Yurtta Sulh Konseyinin” Kamalist üyeleri yeni bir darbe yapmaktan çekinmeyecektir. Demedi demeyin…

Yazarın Diğer Yazıları