Ufuk Turhan

Kemik

Ufuk Turhan

  • 2610

·  Bruce     

·  Cavendish

·  De Medici     

·  Hanover     

·  Hapsburg     

·  Krupp     

·  Plantagenet     

·  Rockefeller     

·  Sinclair

·  Warburg   

·  Windsor

   

Yukarıdaki  isimler size birşey ifade ediyor mu? Belki bir ikisi ediyordur .Ben şimdilik 11 adet bulabildim.

Beyler! Yukardaki isimler gibi toplamda üç yüz küsur aile yönetiyor bu dünyayı.Bu sır degil bilen biliyor zaten bunu.

Siz medyada ve tv de hiç gördünüzmü bu aile mensuplarını? Hiç duydunuzmu yukarıdaki isimleri? Göremezsiniz.

Dünyadaki bütün büyük sirketlerin, petrol rafinerilerinin, dogalgaz platformlarının, madenlerin, savunma ve silah sanayinin, enerji santrellerinin sahibi bu aileler ortaya çıkmayı falan pek sevmezler.

Karanlık şatolarında kurarlar terör örgütlerini.

Devlet başkanlarına emirleri ayaklarına çağırıp verirler.

Siz belki şirketleri tanırsınız ama aile mensupları hep geridedir. Sakın yanlış anlaşılmasın, memleketimizde bildiğimiz Koç ya da Sabancı  gibi ailelerle karıştırmayasınız bunları bizikiler bunların yanında toz zerresi dahi değildirler. Koca koca devletler, kelli felli devlet başkanları, G20'ler falan bunların değnekçisidir. Gerisini siz düşünün artık.

 

" Bunları bilmenin bize ne yararı olacak" diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Bunları bilin bilinki insanoğlunun nerede yaşarsa yaşasın bunların kölesi olduğunu kavrayasınız. Belki bu sayede birbirinizle kavga etmeyi, biriniz digerinin ğırtlağına yapışmayı bırakır. Enerjinizi bunların dünyayı manüpüle ederken kullandığı düzeni ve araçları yıkmak için harcarsınız. Böylece adalete dayalı birşeyler olur. Oluk oluk akan kanda durur. İçinizden bir kaç beyni yıkanmamış yada idrak yetenegi gelişmiş insan evladı çıkarda bunların uşakları aracılığıyla  önünüze attığı kemikleri yalamayı bırakır ve ceddinize yakışır şeyler yapmaya başlarsınız kimbilir. Konfora ve kariyerizme gömdügünüz kıçlarınızı toparlarsınız da geçmişinizi hatırlarsınız.

Yazarın Diğer Yazıları