Zaman gazetesi bugün de "kayyumsuz" yayımlandı!

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nce Feza Gazetecilik'e atanan kayyumlar, şirketin Yenibosna'daki binasına gece yarısı geldi. Peki Zaman gazetesinin bugünkü sayısı nasıl çıktı?

  • 1904

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nce, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) faaliyetleri kapsamında ve örgüt faaliyetlerine destek olacak şekilde kullanıldığı yönünde kuvvetli deliller bulunması" gerekçesiyle Zaman gazetesini de bünyesinde bulunduran Feza Gazetecilik'e atanan kayyumlar, şirketin Yenibosna'daki binasına gece yarası geldi. Ancak bugünkü gazeteyi de yine eski yönetim hazırladı ve kayyum atanması kararını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, AK Parti'yi ve hükümeti eleştiren haberlere yer verdi. Eski yönetimin hazırladığı Zaman gazetesinin bugünkü birinci sayfası tamamen "karalara" büründü. Anayasa'nın 30. maddesine dikkat çekilen birinci sayfa manşeti, tam sayfa olarak çalışldı ve  "Anayasa askıda" başlığı kullanıldı.

 

Zaman gazetesi bugün de "kayyumsuz" yayımlandı!

İşte Zaman'ın bugünkü birinci sayfası...

 

 Feza Gazetecilik AŞ'ye, avukatlar Tahsin Kaplan ve Metin İlhan ile Sezai Şengönül'ün yönetim organının tüm yetkilerini kullanmak ve yeni yönetim kurulunu oluşturmak üzere kayyum olarak atanmıştı.

Zaman gazetesi bugün de &quotkayyumsuz" yayımlandı!

Bakmadan Geçme