Adem Taflan

ALMANYA'DA DEMOKRASI Mİ ? GÜLDÜRMEYİN BENİ

Adem Taflan

  • 4069

 Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ Bey çeşitli resmi, görüşmelerde bulunmak üzere Strassburg`a gelmişti. Fransa'daki proğramını bitirdikten sonra bir hafta önceden belirlenen Gaggenau da bir salonda Avrupalı Türklerle buluşacaktı.

Ak Parti Kalsruhe SKM Başkanı vesilesiyle belediyeden ve emniyet birimlerinden bütün müsadeleri alınmıştı.

Buna rağmen proğramın yapılmasına 5 saat kala Gaggenau Belediyesi güvenlik nedeniyle bu proğramın yapılamayacağı arkadaşlarımıza bildiriliyor.

Gaggenau Belediye Başkanı Sayım Michael Pfeiffer'in aldığı bu karar siyasidir.Her ne kadar kendisi bunu inkar etsede.

500 kişilik bir salonun güvenliğini sağlamayacaksan o görevde işin ne ?

Mesele güvenlik falan değil.Mesele üzüm yemek de değil. Mesele bağcıyı dövmek.

Mesele güvenlik olmuş olsa, Avrupada terör örgütlerinin listesinde olan,ve her yaptığı eylemde polisle çatışan PKK ve onun yandaşlarına müsaade etmemelisiniz.

En son Köln'de bu terör örgütünün düzenlemiş olduğu miting'de çocukların ellerinde ki maket silahları medyada yayınlayıp,bunun bir ''Aile Festivali''gibi gösteren de siz ve medyanız değil miydi ?

15 Temmuz darbe girişimine karşı Avrupalı Türklerin Köln de organize ettiği ve yüzbinin üzerinde katılımın olduğu miting de kamu düzenini bozacak bir olay bile gösteremezsiniz,

Çünkü Avrupalı Türkler için de yaşadıkları bu coğrafyayı da ikinci vatanları olarak görüyorlar da ondan.

Çünkü onlar bu memlekete alınterini vermişler.Ömürlerini bu memlketin gelişmesi için harcamışlar,

Siz ne yapıyorsunuz ? Buna karşılık, bu insanları görmezden geliyorsunuz.

Nereye kadar görmezden geleceksiniz ?

Mesele bu insanları görmezden gelmeniz degil inanın.asıl mesele bu insanların zaman gelip sizi görmezden gelmesin de olacak.Bu toplumu bu na siz sürüklüyorsunuz.Yani bilerek veya bilmeyerek bu toplumu radikalize ediyorsunuz.

Ama bu toplum ,bir çok oyunu bozduğu gibi sağ duyusuyla bunu da aşacak.Bu kararları alanlar utanacaklarmı ? bilinmez.

Son olarak Almanyadan DEAŞ terör örgütüne katılanların sayısı onbinin üzerinde.Alman emniyetinin hiçbir birimi iddia edemez ki bir kişi bile DTİB,IGMG,ATİB,UETD ve TÜRK Federasyonun dan bu terör örgütüne katılmış olsun.

DEAŞ terör örgütüne ve diğer terör örgütüne katılanlar sizin Liseleriniz de ve Üniversiteleriniz de okumuştur.

O zaman size düşen hiçbir şiddet eyleminin için de bulunmamış bu sivil toplum örgğülerini dikkate almanızdır.

Eğer bu süreçten sonrada hala daha PKK ve FETÖ terör örgütlerini dıkkate alıp.Avrupalı Türklerin % 75 ini temsil eden bu STK ları göz ardı ederseniz.Burada ki toplum da sizi göz ardı edecektir.

Alman Anayasasının ve insan hakları evrensel beyannamesinin bize verdiği " Toplanti ve Fikir beyan etme" hakkını bu toplum sonuna kadar kullanacaktır.

Buna engel olmaya calışsanız da bu insan olmamızdan kaynaklanan haklarımızı sonuna kadar savunacağız,bundanda zerre kadar hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Almanya'dan selamlar...

 

 

Yazarın Diğer Yazıları