Ufuk Turhan

Cadı avı

Ufuk Turhan

  • 2816

Ortaçağ'da yüz binlerce bilim insanı diri diri yakıldı. Adına "cadı avı" dedikleri bu vahşet hala son bulmadı. 

Evet; peki ya bugün, yani şu an, adına yirmibirinci yüzyıl dedikleri bu çağda katledilenler? Kimse onların isimlerini bile hatırlamıyor.

İkinci Dünya  Savaşı'ndan bu yana ikibini aşkın bilimadamı egemen güçler tarafından katledildi. Sebep? Emperyal güçlerin enerji ve sağlık üzerinde tekel oluşturarak kurdukları kölelik düzenini yerle bir edecek buluşlara imza atmaları ya da katiller sürüsünün laboratuvarlarında ürettikleri kitle imha silahı virüslerinin deşifre edilmesi.

 

 

Kilisenin otoritesini yerlebir ettikleri için ortaçag karanlığında beşyüzyıl boyunca süren cadı avlarında binlerce bilimadamı yakılmıştı degilmi. Peki ya bugün, yani şu an, adına yirmibirinci yüzyıl dedikleri bu çağda katledilenler? Kimse onların isimlerini bile hatırlamıyor.

  Dünyada adına egemen devletler dedikleri katiller sürüsü kaç bilimadamını ortadan kaldırdı ve kaldırıyor? Var mı fikri olan?

 

İkinci dünya  savaşından bu yana ikibini aşkın bilimadamı egemen güçler tarafından katledildi. Bunun iki sebebi vardı başta enerji ve sağlık ile alakalı buluşlarını egemen güçlerin degil, insanlığın hizmetine sunmak istemeleri ve global çetelerin insanlık aleyhine yürüttügü biyolojik savaşta kullandıkları virüslerin laboratuvar ortamında üretildigini kanıtlayarak çözüm üretmeleri.

 

İnsanlığın  yüz akı bu insanlara teşekkür borcumuz var bunlardan birkaçı;

 

 Mark Purdey: Deli dana hastalığının labarfatuvar ortamında savaş unsuru olarak üretildiğini buldu avukatı ile birlikte katledildi   İngiliz bilimadamı

   Elizabeth A Rıch: AIDS virüsünün Afrika kıtasındaki  insanları ortadan kaldırmak için kullanıldığını farketti

   Dr David Kelly: Irak savaşı öncesi Saddam'ın elinde kitle imha silahları bulunmadığını rapor etti.

  Dr Michael Perich:  Sivrisinegin yaydığı West Niel virüsünün savaş silahı olarak kullanıldığını dünyay a anlatmaya çalıştı

   Dr. Richard Stevens : Kanserin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu ortaya çıkararak, tedavinin 2 haftada gerçekleşebileceğini gösterdi.

   Dr. Muhammed Munim al İzmerly: Amerika'nın Irakiı işgali sırasında işkence edilerek öldürüldü,kimyasal silahlar konusunda uzmandı.

   Dr Vadake Srinivasan: Aslen Hindistanlı bilimadamı enerjinin bakteriler yoluyla üretilebilecegini ortaya koydu

  Dr Eugene Mallove: Cold fushion yöntemi ile her evde sınırsız enerji üretecek cihazın mucidi. Sopalarla kafası parçalanarak katledildi. Norveçli bilim adamı.

   Thomas Gold, Assefa Tulu, John Mullen, Paul Norman, Larry Bustard, Edward Hoffman, Bassem El Mudarres, John Badwey, John Clark, Muhammed Toki Hussain ,Matthew Allison ,Tom Thorne, Geetha Angara, Douglas James, Passaro Todd Kaupilla

 En önemlisi 30 Kasım  2007 günü düşürülen uçakta şehit edilen Engin Arık ve altı bilim

insanımız!!!

Bu yürekli insanlar sizin için canlarını verdiler onları minnetle anın ve cadı avının bugün dahi bütün hızıyla devam ettigini aklınızdan hiç çıkarmayın.

 

 

Yazarın Diğer Yazıları