Ufuk Turhan

Zekamızla kafa bulmak

Ufuk Turhan

  • 1959

Bir ülkeyi işgal etmek istiyorsanız  ilk önce milyonları şehirlere doldurup kırsalı boş bırakmanız gerekir.İşgal anında halk direnişini ancak bu şekilde kırarsınız.Halkın direnmeye zamanı olmaz.Bakın Amerika'ya hatta nufusu  35 milyon olan Kanada'ya

ya da herhangi bir avrupa ülkesine.Sözkonusu ülkelerin nüfus dağılımı ne yöndedir, kırsalda kac şehirde kaç kişi yaşamaktadır. Son otuz yıldır sistemli olarak nufusumuz neden büyük şehirlere taşınmaktadır? İki tane barajın ,elektrik santralinin ve petrol tesisinin vurulduğu büyük sehir içindeki insanlarla beraber teslim olmaya mahkumdur. Hesap'mı yapayım size Istanbul'da 14 milyon , Ankara'da 5.3, İzmir'de şu kadar falan nüfus var diye . Memleketimiz de askeri okullarda ne ögretilir, İstihbarat servislerinde yetisen elemanlar nasıl bir altyapı ile donatılır diye merak etmekten kendimi alamıyorum. askeri ,siyasi ,güvenlik,strateji danışmanı üst düzey bürokratlar durumu göremediği için mi alık alık izliyorlar? Yoksa her şeyin farkındalar mı da kimseleri uyandırmak mı istemiyorlar? Şayet alık alık izliyor iseler bu bir facia! Yok kimseyi uyarma gereği duymuyorlar ise bu çok daha büyük bir facia! Zira vatana ihanetin tam karşılığının adı bu.

  Nasıl bir devlet akılsızlığımız var bizim anlamıyorum ki yüce müttefikimiz Amerika her hafta açıklama yapıyor Rakka'yı vuracaz diye. Son iki yıldır ABD Rakka'ya saldıracak denip duruyor. Işid'in elindeki Rakka ya saldiracaz şeklinde yüzlerce demeç verildi bugüne kadar . Işid'in maddi olarak ayakta kalmasının tek sebebi var o da Rakka'daki petrol depolama tesisleri. Eli kanlı çeteler buradan çıkan petrolü Esad rejimine satıyor. Elde ettikleri parayla da ağababalarının görevlendirdiği silah satıcısı ajanlardan cephane satın alıyor. İddia etmiyorum çok iyi  biliyorum, 4 tane savaş  uçağı 25 dakkika içerisinde söz konusu tesisleri yerlebir eder, Işid'in bel kemiği  kırılır, iliği kurutulur , öyle bir örgüt yeryüzünde kalmaz. Bu Amerika içinde herhangi bir uçak filosu olan ülke içinde çok ama çok basit bir hamle. Bu basit bir hamle ancak hamleyi yapmak isteyenler için geçerli olayın basitliği ancak bu hamleyi yapmak isteyen hiç bir güç yok dünyada.Şimdi tekrar etmem lazım bu tiyatroyu görmüyorsanız zaten eşşeksiniz, gidin kendinizi asın. Yok bilip de bıyık altından gülüyorsanız siz çok azılı birer vatan hainisiniz. Zekamızla alay etmeyin. Kafa bulduğunuz yeter bizle. Kahpenin soyları, çakalların çocuklarıülke, karanlıklar icerisinde 77 milyon insan 180 km hızla duvara doğru gidiyor Muhsin Başkan’ı bu günler içinmi sehit ettiniz siz?

   Ülke çukura doğru yuvarlanıyor. Düştügümüz an çıkaracak bir elin uzanmayacağını acı tecrübe ile anlayacaksınız yanınızda eblek ebleh size bakan enerji ,strateji ,güvenlik danışmanları düştügünüz kuyunun içinde çırpınmanızı zevkle izleyecek buna emin olabilirsiniz.İki damla göz yaşını ise yine Anadolu halkı dökecek!!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hani Derin devlet derin, strateji falan diyorlar ya Türkiye’de öyle ne bir zeka var ne de öyle bir akıl. Keşke olsaydı, biz bu durumlara düşer miydik? Türkiye’de derin devlet denen organizasyon başı sonu ranta odaklanmış çakallar sürüsü o kadar mafya tarzı yapılanmalar.

  

 

 

 Suriye rejimininde uçakları var İran’ın da var, olaya müdahil olan Rusyanında var hani savaşıyordunuz İşide karşı? İki tane petrol depolama tankı bombalansa ne finans kalır ne İşid.Bunları bilmiyormuyuz sanıyorsunuz? İslam peygamberinin kutlu sancağını kullanan bu kitapsızlar bu cahiliye müsrikleri bu beyinsizler bu ebu cehilin ebu lehebin torunları bu cephaneleri havadanmı buluyor sanıyorsunuz? Bir gün mühimmat girişi kesilse neyle savaşacak bunlar?Ey Allahın dinini oyun ve eğlence haline getirmis kahpeler sürüsü ağababalarınız size cephane sağlamazsa  nasıl çoluk çocuğu kesip kadınları cariye yapıp pazarlarda satacaksınız? Altta savaşan çoluk çocuk hiçbirşeyden habersiz Allah yolunda savaştığını sanıyor. Ya üstteki kitapsızlar? Kaç yıl eğitim aldınız CIA , NSA kamplarında . Bagdadi denen veledi zina Guatemala da 4 yıl seni egiten kimdi:İtoğlu it!!! Urdündeki İngiliz üstlerinde 3 yıl boyunca eğitilen kafa adamlar kimlerdi Allahsızlar?Siz şeytana kul olmuş ruhunu layine satmış puştlar bu kanına girdiğiniz garibanların hakkının sizde kalacağınımı sanıyorsunuz?

  Bir Rusyaya bir Amerikaya bir İngitereye bir Esad rejimine karşı gibi göründüğünüz İrana körfez ülkelerine kul olursunuz parayı bastırana doma.....lırsınız sonra İslam görüntüsü altında insan kellesi kesersiniz pazar yerlerine camilere 10 yaşında 19 yaşında cocukları yollar yüzlerce insanı parçalarsınız bu dinin Peygamberine en büyük iftiraları atarsınız  6 yaşında çocuklara pedofil gibi tecavüz edersiniz öyle mi? Bakın altta savaştığını sanan samimi insanlara sesleniyorum üstteki yönetici kadrosunun hepsi İngiliz , Amerikan ve Rus hatta Suud ajanları.  Derhal bu alçaklar sürüsünü terkedin ve silahları bırakarak yurtlarınıza dönün, şeytanın köleleri olmayın. Sizi uyarıyorum bu kalleşce pusular kurulan puşt pazarları dininizin köküne dökülmek istenen kibrit suları. Bu katliam çetelerine karşı en büyük itiraz İslam alemi  icerisindeki erdemli alimlerden  gelmeli herkez sesini yükseltmeye baslasın yoksa bu Ebu Cehil’in torunları dinimizin ırzına geçmek üzereler.900 tane sahabe kadınına tecavüz eden Yezid’in ordusundan beter bu kafirler sürüsü. Bir kaç çift sözümde bu it sürülerinin ne olduğunu bilipte korkudan sesini çıkarmayan yada kalbinde sapıklık olupta bunu gizleyen sözde islam alimi kuklalar sürüsüne olacak Alemlerin Rabbinin yarattığı meleklerinin peygamberlerinin dogurduğu günün 290 milyon ışık yılı ötede güneşten 3 milyon kat büyuk yıldızını yutan kara deliğinin laneti bu dini bilerek bu hale getirenlerin üzerine olsun varmısınız it soyları?

Yazarın Diğer Yazıları