Note 5'in Çift Sim Kartlı Versiyonu Satışa Çıktı

Samsung'un phablet amiral gemisi telefonu Galaxy Note 5 Hindistan'da çift sim kart desteğini sunan versiyonu satışa sunuldu.

  • 870

Samsung'un phablet amiral gemisi telefonu Galaxy Note 5 Hindistan'da çift sim kart desteğini sunan versiyonu satışa sunuldu.

Güney Koreli şirket amiral gemisi modellerinden olan geniş ekranlı Note 5'i yeni bir opsiyonel özellikle zenginleştirdi. İlk olarak Hindistan'da satışa sunulan çift sim kart desteği ile telefonun yaklaşık fiyatı 32 gb için 760 dolar, 64 gb içinse yaklaşık 845 dolar olarak belirlenmiş.

Konu hakkında Hindistan pazarlama direktörü Manu Sharma şunları belirtti:

Üst seviye telefonlarda çift sim kart kullanma ihtiyacı olan çok fazla potansiyel kullanıcı gördük. Potansiyel kullanıcılar için alternatif oluşturduk.

Bunun yanında üst seviye S6 Edge ve S6 Edge plus için de bu alternatifin oluşturulacağını ve Note 5'in bu konuda bir başlangıç olduğuna da ifadelerinde yer verdi. Modelin Hindistan pazarı dışında boy göstereceği kesin, ülkemize gelir mi, gelirse ne zaman gelir bunlar bilinmiyor.

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen phablet model 5.7 inçlik 2K çözünürlüğünde ekranıyla halen kullanıcıların en sevdiği modellerden biri. Samsung'un Exynos 7420 işlemcisinden güç alan telefon Note ailesinden alışagelindiği üzere S Pen'i de beraberinde sunuyor. 4 GB ram, 128 gb'ta kadar depolama seçeneği, 16 mp çözünürlüğünde f/1.9 4K video kayıt yapabilen arka kamera, 5 mp f/1.9 ön kamera, 3000 mAh pil gibi dikkat çekici detaylara sahip olan cihaz ülkemiz kullanıcıları tarafından da oldukça beğeni topluyor. Peki sizin üst seviye çift sim kartlı bir telefona ihtiyacınız var mı? www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme