Xiaomi'nin Yeni Hedefi Ortadoğu!

Çin'in yükselen teknoloji markası Xiaomi, global pazarda büyüme hedefi kapsamında Ortadoğu ülkelerinde pazarlama anlaşması imzaladı. 

  • 855

Çin'in yükselen teknoloji markası Xiaomi, global pazarda büyüme hedefi kapsamında Ortadoğu'ya açılma kararı aldı. Marka ilk etapta bu bölgedeki 2 ülkede satışlarına başlayacak.

Dubai merkezli teknoloji şirketi FZCO ve 15 ülkede faaliyet gösteren mobil operatör Etisalat ile işbirliği yapan Çinli dev, bu 2 şirkete Ortadoğu bölgesindeki tek dağıtıcı yetkisi verdi. İlk etapta Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan ülkelerinde satılmaya başlayacak ürünler zamanla bütün Ortadoğu ülkelerinde kullanıma sunulacak.

Redmi 2 Pro, Redmi Note 2, Mi 4i ve Mi Note olmak üzere 4 modelle pazara çıkacak olan Xiaomi, bu modellerine 122 ile 463 dolar aralığında değişen satış fiyatları belirlemiş. Bu yıl içerisinde ülkemizde de resmi olarak satışlarına başlaması beklenen markanın Türkiye pazarı için nasıl bir strateji hedefi izleyeceği ise büyük bir muamma.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme