Milli dalgıç Ercümen bu kez 'küçük Aylanlar' için daldı

Milli dalgıç Ercümen, 'Daha önce rekor denemesinde bir araya geliyorduk, bugün ise insanlık adına yaşanan bir drama dikkati çekmek için buradayız. Umarım ölümler son bulur' dedi.

  • 835

ANTALYA

Antalya Deniz Ticaret Odasının girişimleriyle Suriyeli sığınmacılar ve hayatlarını kaybeden çocuklara dikkati çekmek için Side Sualtı Müzesi'ne gelen Ercümen, burada dalışını gerçekleştirdi.

Dalış nedeniyle düzenlenen etkinliğine AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni emekli SAS komandolarından Ahmet Gülaydın, Sualtı Görüntüleme Yönetmeni Tahsin Ceylan ve dalgıçlar katıldı.

Dalış sonrası gazetecilere açıklama yapan Encümen, bu kez rekor denemesi için değil insanlık için daldığını belirtti.

Antalya Deniz Ticaret Odasının katkılarıyla hazırlanan su altı müzesindeki çocuk bahçesinde bulunan çocuk heykellerine çiçek bıraktıklarını ifade eden Ercümen, 'Daha önce rekor denemesinde bir araya geliyorduk, bugün ise insanlık adına yaşanan bir drama dikkati çekmek için buradayız. Umarım ölümler son bulur' dedi.

Muhabir: Fatih Hepokur

 

 

 

www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme