Yaşar Nuri: Bu alçak lafı edenlerin a...koyacağız (VİDEO)

CHP'nin televizyon kanalı olarak bilinen Halk Tv'de, ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ten sin-kaflı küfürler...

  • 3463

Halk Arenası programına konuk olan Yaşar Nuri Öztürk'ten "Milletin A.'sına koyacağız" diyenlere sert tepki...


Uğur Dündar'ın Halk TV'de yayınlanan ‘Halk Arenası' programının bu haftaki konukları Yaşar Nuri Öztürk, Müjdat Gezen ve Levent Üzümcü oldu.

Programda konu döndü dolaştı, bir ünlü iş adamına ait olduğu iddia edilen tapelerde yer alan "Milletin a... koyacağız" küfrüne geldi.

Bu küfre göndermede bulunan Yaşar Nuri Öztürk, konuşulacak küfürlere imza attı.


Programda söz alan İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, “Milletin A.'sına koyacağız” diyenlere, “Yaşadığımız sürece bu alçakça lafı edenlerin de biz A'sına koyacağız” diyerek sert tepki gösterdi.

Bu sırada izleyecilerden kahkahalar yükseldi.

Müjdat Gezen de "Ben yorgunum. Benim için de koy" diyerek Öztürk'ü desteklerken, salondan yine kahkahalar yükseldi.

Programda başka küfürler de havada uçuştu.

Bakmadan Geçme