Terör örgütü DAEŞ üyesi 14 kişi yakalandı

Genelkurmay Başkanlığından, Gaziantep ve Kilis'te, 6'sı çocuk 14 terör örgütü DAEŞ üyesinin gözaltına alındığını kaydetti.

  • 560

ANKARA

Genelkurmay Başkanlığından, Gaziantep ve Kilis'te, 6'sı çocuk 14 terör örgütü DAEŞ üyesinin gözaltına alındığını kaydetti.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, 14 Aralık'taki önemli yurtiçi olaylara yer verildi.

Buna göre, Tunceli'nin Hozat ilçesindeki operasyonda, bir Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ile 30 fişek ve bir el bombası ele geçirildi.

Muş'un Varto ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, üç sığınak içerisinde, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler bulundu.

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i çocuk 5, Kilis'in Elbeyli ilçesinde ise Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan 5'i çocuk terör örgütü DAEŞ üyesi 9 gözaltına alındı.

Muhabir: Mehmet Tosun www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme

Haber Platosu - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0546 560 34 80
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!