Alparslan Arslan'ın babası: Oğlumun içeceğine kimyasal kattılar, Kemalettin Gülen arkadaşıydı

Danıştay saldırganı Alparslan Arslan'ın babası İdris Arslan, saldırı ve oğlunun ifadeleriyle ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu. A Haber'de yayınlanan Arka Plan programına röportaj veren Arslan, oğlunun Fethullah Gülen'in yeğeni Kemalettin Gülen ile dava arkadaşı olduğunu söyledi. Baba Arslan'a göre oğlu milli ve manevi değerlere bağlı olduğu için bu saldırıda piyon olarak kullanıldı ve asıl tetik başkasına çektirildi.

  • 5040

KEMALETTİN GÜLEN OĞLUMUN DAVA ARKADAŞIYDI

Alparslan, Kemalettin Gülen ile arkadaş olduğunu daha önce de bana söylemişti. Bunlar görüşüyor ve Danıştay'ın verdiği kararı aralarında konuşuyorlar. Benim Alparslan'ın ifadesinden çıkardığım şu: Kemalettin Gülen elimizden gelen bir şey varsa esirgemeyiz yönündedir. Bunun dışında başka bir şey bilmiyorum. Okul arkadaşlıkları nasılsa bunların arasındaki arkadaşlık da biraz daha yüksek boyutlarda olabilir. Hem okul arkadaşı hem dava arkadaşı olabilir diye düşünüyorum.

OĞLUM MİLLİ DEĞERLERİNE BAĞLIYDI
Varsa da devlet ortaya çıkarsın. Alparslan bütün milli ve manevi değerlerine bağlı olan biri. Bunu özellikle okul arkadaşları vurguladılar. Bu sadece baba olarak benim değerlendirmem değil. 

ALPARSLAN ARSLAN'IN BABASI KONUŞTU


İÇECEĞİNE KİMYASAL MADDE KATTILAR


Alparslan'ın bu derece heyecanlı bu derece değerlerine bağlı olduğunu gören kimse, Alparslan'ın yiyeceğine veya içeceğine kimyasal madde katarak onu taşırdılar. Alparslan kendini kaybetti, tetiği başkasına çektirdiler. Alparslan'ı orda suç üstü yapmış gibi yakaladılar, işi buradan götürdüler.

OĞLUM 8 YILDIR BİZİMLE GÖRÜŞMÜYOR
Alparslan 8 yıldır bizimle görüşmüyor insan 8 yıl ailesiyle görüşmez mi? Ben buradan bütün vicdanlı insanlara sesleniyorum. Bir insan hele Alparslan gibi değerlerine bağlı bir insan 8 yıl ailesiyle görüşmez mi? Ben bu görüşmemesinin altında tehdit olduğunu düşünüyorum.
 

Bakmadan Geçme