'Uğur'suz tam 31 yıl... Onu özel haberlerimizle anıyoruz

Mumcu'nun ölümünün üzerinden geçen 31 yıl, hala aydınlatılamamış bir suikastın acısı ve soru işaretleriyle dolu. Esef verici saldırının 31. yıl dönümünde, Akajans'ın Mumcu suikastına dair gerçekleştirdiği olay röportaj serisini tekrar gündeme getiriyoruz.

  • 262

Uğur Mumcu'nun vefatının 31. yılı bugün...  Akajans'ın hain suikaste dair özel röportaj serisi tekrar Haber Platosu okurlarının karşısında.

Araştırmacı gazeteciliğin duayen ismi olan Uğur Mumcu, tam 31 yıl önce bugün hain bir suikaste kurban gitmişti.

Haber Platosu olarak, Uğur Mumcu'yu rahmet ve minnetle anıyor, araştırmacı gazeteciliğe yaptığı katkıları unutmuyoruz. Mumcu'nun ölümünün üzerinden geçen 31 yıl, hala aydınlatılamamış bir suikastın acısı ve soru işaretleriyle dolu.

Esef verici saldırının 31. yıl dönümünde, Akajans'ın Mumcu suikastına dair gerçekleştirdiği olay röportaj serisini tekrar gündeme getiriyoruz.

Okurlarımızı bu önemli dosyayı incelemeye ve o dönemin karanlık detaylarına ışık tutan röportajları keşfetmeye davet ediyoruz.

Unutulmaz bir gazeteci olan Uğur Mumcu'nun anısını yaşatmak ve olayın üzerindeki sis perdesini aralamak adına bu özel içeriği kaçırmamanızı öneririz.

Özel röportaj serisini okumak için aşağıdaki başlıklara tıklayın:

►Olay Mumcu röportajı-1: Savcı MİT'i engelleyip suikast mahallinden kovdu

►Olay Mumcu röportajı-2: MİT savcıyı Başbakanlığa şikayet edip görevden alınmasını istedi

►Olay Mumcu röportajı-3: Org.Güreş 'Koruyun' derken Vali'nin Mumcu'dan haberi bile yok

Bakmadan Geçme