Ankara'da TOSİAD rüzgarı

Tokat lobisi sloganıyla göreve başlayan yeni TOSİAD yönetimi bu lobi çalışmaları başta olmak üzere Ankara'da yaşayan Tokatlı iş insanları ve Tokatlı bürokratlarla bir araya geldi. 

  • 1231
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


TOSİAD Başkanı Av. Süleyman Kaya ve Yönetim Kutulu Üyeleri başkent Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Tokat lobisi sloganıyla göreve başlayan yeni TOSİAD yönetimi bu lobi çalışmaları başta olmak üzere Ankara’da yaşayan Tokatlı iş insanları ve Tokatlı bürokratlarla bir araya geldi. 

İlk ziyaret Yargıtay 6. Ceza Dairesine

Tokatlı Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) Başkanı Av. Süleyman Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bertan Kale, Salih Tanrıverdi, Erdoğan Erdoğdu ve Bekir Erol'dan oluşan bir heyet ile bir dizi ziyaret için Ankara’da. Heyet ilk olarak Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Sayın Vuslat Dirim’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Yargıtay Üyesi Bülent Kantarcı’da iştirak etti. 

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

TOSİAD Tokatlı Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Av. Süleyman Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bertan Kale, Erdoğan Erdoğdu Salih Tanrıverdi ve Bekir Erol’dan oluşan bir heyet ile bir dizi ziyaret için Ankara’da. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Paşayı Jandarma Genel Komutanlığında ziyaret ettiler. samimi bir ortamda geçen ziyarette günün anısına TOSİAD Başkanı Av. Süleyman Kaya’ya ve Tokat Vakfı Başkanı Salih Tanrıverdi’ye plaket takdim edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına ziyaret

TOSİAD heyeti, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zahid Sobacı’yı ziyaret etti. İletişim Başkanlığının başarılı faaliyetlerinden, Tokat’ın fethinden Tokat tarihine Samimi ve içten bir sohbet yapıldı.

Ayhan Özçelik'e ziyaret

Heyet, Başkent Tokatlılar Kültür Eğitim Derneği Başkanı seçilen Ankara’nın tanınmış iş insanı ve kanaat önderi Ayhan Özçelik’i Osmanlı Kafede ziyaret etti. Heyet Dernek Başkanı seçilmesinden dolayı kendisini tebrik etti. Ziyaret sırasında Tokat Lobisinden, Türk Dünyasına verimli bir sohbet yapıldı. 

Beylerbeyi Unlu Mamullerine ziyaret

TOSİAD heyetinin bir başka durağı Beylerbeyi Unlu Mamulleri oldu. Tokatlı iş insanı Hakan Erdem heyeti ağırlayarak ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür etti.

Adalet Bakan Yardımcısı Kuş'u ziyaret

Ankara ziyaretlerine devam eden TOSİAD Tokatlı Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Av. Süleyman Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bertan Kale, Erdoğan Erdoğdu Salih Tanrıverdi ve Bekir Erol’dan oluşan bir heyet Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş’un misafiri oldu. ziyaret sonrası kısa br duyuru yayınlayan Başkan Kaya;  “Hemşehrimiz ve hısımımızın derin ilgi,hoşgörü ve samimiyeti şahsımı ve arkadaşlarımı çok memnun etti. Müteşekkiriz.Tokat lobisi oluşturma yolumuzda yol büyüklerimizden biri olarak kendisinin de Önder olduğunu teşhis ettik. Allah yar ve yardımcısı olsun.Tokat2ımız emin ellerde” dedi.

İşadamı Kerem Erdem'e ziyaret

TOSİAD Tokatlı Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Av. Süleyman Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bertan Kale, Salih Tanrıverdi ve Bekir Erol beyden oluşan bir heyet ile Ankara’daki ziyaretlerine devam etti. Ziyarete Ankara’daki Tokatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Başarılı işadamı Serdar Çiçek de katıldı. Birlikte Reşadiyeli hemşehrilerimizden Ankara Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyesi İşadamı Kerem Erdem’i Beylerbeyi Cafe adlı işletmesinde ziyaret ettiler. Tokatlıların birlikteliği ve Tokat Lobisi üzerine uzun, keyifli bir istişare ve sohbet yapıldı.

Bakan Yardımcısı Erdem'e ziyaret

TOSİAD Tokatlı Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği Yönetimi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Tokatlı Ahmet Erdem'i Bakanlıkta ziyaret etti. Heyet Bakan Yardımcısı Erdem’e Tokatlıların birlikteliği ve Tokat lobisi oluşturma üzerine düşüncelerini aktardı. Samimi bir ortamda cgeçekleşen ziyarette Bakan Yardımcısı Erdem  ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti.

Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı
Ankara'da TOSİAD rüzgarı

Bakmadan Geçme