İLESAM ulusal slogan ve logo yarışması için seminer verdi

İLESAM'ın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Türkiye'deki bütün ortaokul ve lise öğrencileri için açtığı Esere Saygılı Korsana Karşıyız 2. Ulusal Slogan ve Logo Yarışması kapsamında seminer verdi.

  • 1790

İLESAM’ın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Türkiye’deki bütün ortaokul ve lise öğrencileri için açtığı Esere Saygılı Korsana Karşıyız 2. Ulusal Slogan ve Logo Yarışması kapsamında 7 coğrafi bölgemizde bir ilde verilecek seminer programı Karadeniz Bölgesinde yapıldı.

İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız yanında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü temsilcisi Tuğba Çıldır ile birlikte 8 Nisan 2016 Cuma günü Akçakoca’daki Akçakoca Esentepe Ortaokulu ve Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi’nde birer seminer verdi.

Ortaokul ve lise öğrencileri, öğretmenler ve idarecilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde hem yarışma tanıtıldı, hem telif hakları hem de korsanla mücadeleden bahsedildi.

Seminer programı içinde öğrencilere birer yarışma dosyası, birer “Korsana Karşıyız” rozeti, tanıtım broşürleri ve Esere Saygılı Korsana Karşıyız hikâye kitabı hediye edildi.

Seminer programının diğer bölgelerde Nisan ayı sonuna kadar yapılacağı bildirildi. Nisan ayı içinde bu seminerler Kırşehir, İzmir, Antalya ve Erzurum'da (Pazaryolu) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nden birer temsilcisi eşliğinde hem ortaokul hem de liselerde yapılacak.

Bakmadan Geçme