İşçilerden TRT önünde darbe protestosu

Öz Ağaç-İş Sendikası, üye ve işyeri temsilcileri ile birlikte, TRT'nin önünde toplanarak darbe kalkışmasını protesto etti.

  • 1464

Öz Ağaç-İş Sendikası, üye ve işyeri temsilcileri ile birlikte, TRT’nin önünde toplanarak darbe kalkışmasını protesto etti.

Sendika yöneticileri ve çok sayıda sendika üyesi işçinin katıldığı protesto gösterisinde darbe kalkışması protesto edildi ve basın bildirisi okundu.

IMG-20160729-WA0016

Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Tuncay Dolu okuduğu basın bildirisinde;”Biz burada, TRT önünde, halkını, Meclisini bombalayan hainlere karşı, dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğimizi, Millet iradesinin teslim alınamayacağını, dosta düşmana göstermek için toplandık.” dedi.

IMG-20160729-WA0009

Paralel yapı tehdidinden tamamen kurtulmadan meydanları sahipsiz bırakmayacaklarını söyleyen Dolu, bizler sabah işimizde akşam meydanlardayız, Cumhurbaşkanımız merak etmesin meydanlar sahipsiz değil. Tek isteğimiz bizler meydanlara sahip çıkarken hükümetiz de paralel yapılanmayı tüm kurumlardan tamamen temizlesin” ifadelerini kullandı.

20160729_103811

Darbeci zihniyetin, halkın sahibi olduğu TRT’yi de hedef aldığını söyleyen Dolu, Hain cuntacıların sözde darbe bildirisi okutarak, darbeyi gerçekleştireceklerini zannettiklerini,  ancak vatanı uğruna ölümü bile göze alan Türk halkı ve dik duran hükümeti hesap edemediklerini ifade etti.

20160729_103308

Tuncay Dolu’nun açıklamalarının ardından işçi grubu, “Hainleri beslemeyin idam edin” diye hükümete seslendi.

 

TRT önündeki kalabalık işçi grubu, basın bildirisinin ardından sloganlarla dağıldı.

 

Bakmadan Geçme