Orgeneral Arif Çetin'in Tokat temasları

Tokat'ta gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin resmi temasları sonrası Av. Süleyman Kaya'ya iadeiziyarette bulundu.

  • 1482
Orgeneral Arif Çetin'in Tokat temasları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyaret için Tokat’ta gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin resmi temasları sonrası TOSİAD Başkanı Av. Süleyman Kaya’ya iadeiziyarette bulundu.

Orgeneral Çetin bir dizi ziyaret için Tokat’taydı. Tokat Valiliğini, Tokat Belediyesini, Gaziosmanpaşa Üniversitesini, Tokat Emniyet İl Müdürlüğünü ve Tokat İl Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret eden  Çetin kısa bir şehir turu yaptı. 

Arif Çetin Paşa daha sonra Av. Süleyman Kaya’yı ofisinde özel olarak ziyaret etti.  Çetin Paşa ve heyetini Süleyman Kaya ile birlikte TOSİAD İcra Kurulu Üyesi Cahit Açıkkapı, TOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bertan Kale ve TOSİAD Medya ve İletişim Başkanı Cemal İncesoyluer karşıladı.

Çetin samimi bir ortamda geçen ziyarette kendisine "dostum" diye hitap ettiği Av. Süleyman Kaya’ya çeşitli hediyeler sundu. Kaya da Orgeneral Arif Çetin’e günün anısına hediyeler takdim etti. Öte yandan TOSİAD İcra Kurulu Üyesi Cahit Açıkkapı içi dolu Tokat Sandığı takdim ederken, Tosiad Yönetim Kurulu Üyesi Bertan Kale de kendi imalatı hediye sundu. Cemal İncesoyluer ise, Tokat Gazeteciler Cemiyetinin klasik hediyesi nostaljik bir radyo hediye etti.

Ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ve Tokat’ı yakından bilip tanıdığını söyleyen Çetin Paşa sıcak misafirperverliği için Başkan Kaya’ya teşekkür etti. Emanet aldığı Jandarma Genel Komutanlığının başarılarının devam edeceğini söyleyen Çetin Paşa, Türk Jandarmasının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Türk Emniyet Güçlerinin başarısına kimsenin gölge düşüremeyeceğini belirtti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOSİAD Başkanı Av. Süleyman Kaya, TOSİAD Yönetimi ile birlikte kendilerini ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e teşekkür etti.

Orgeneral Arif Çetin'in Tokat temasları
Orgeneral Arif Çetin'in Tokat temasları
Orgeneral Arif Çetin'in Tokat temasları
Orgeneral Arif Çetin'in Tokat temasları

Bakmadan Geçme