• Haberler
  • Spor
  • Ali Şaşal Vural 90+2'de penaltı kurtardı

Ali Şaşal Vural 90+2'de penaltı kurtardı

DG Sivasspor sahasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı konuk etti. Sivasspor'un kalecisi Ali Şaşal Vural penaltıyı kurtararak takımına bir puanı kazandıran isim oldu.

  • 135

DG Sivasspor sahasında Çekya temsilcisi Slavia Prag’ı konuk etti. Sivasspor’un kalecisi Ali Şaşal Vural penaltıyı kurtararak takımına bir puanı kazandıran isim oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nda Sivasspor sahasında Slavia Prag ile 1-1’lik berabere kaldı. Yiğidolar’ın tek golü 42. dakikada Dia Saba’dan geldi. Slavia Prag’ın golünü kaydeden isim ise Olayinka oldu.

90+2. dakikada Slavia Prag kazandığı penaltı atışından yararlanamadı. Sivasspor file bekçisi Ali Şaşal Vural penaltıyı kurtararak takımına bir puanı kazandıran isim oldu.

Taraftarlar maç sonu Ali Şaşal’ı tebrik ederek tezahüratlarda bulundular.

Bakmadan Geçme

Haber Platosu - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0546 560 34 80
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!