BBP kararını nihayet açıkladı / Haber Platosu flaş haber olarak duyurmuştu

Haber Platosu'nun 1 gün önce flaş haber olarak duyurduğu gelişme bugün en yetkili ağızdan teyit edildi BBP, 16 Nisan'daki referandumda 'EVET' diyecek.

Haber Platosu, bir gazetecilik başarısına daha imza attı.

www.haberplatosu.com dün BBP kulislerine dayanarak BBP'nin "EVET" diyeceğini flaş haber olarak duyurdu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin perde arkasına ve parti içi tartışmalara ışık tutan Haber Platosu'nun dünkü haberi bugün en yetkili ağızdan teyit edildi; BBP 16 Nisan'daki anayasa referandumunda "EVET" diyecek.

Bugün saat 10.30'da Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) son dakika referandum açıklaması geldi. BBP Genel Başkanı Destici, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oylanacağı 16 Nisan'daki halk oylamasına ilişkin parti kararını nihayet deklare etti. Destici anayasa referandumunda "EVET" diyeceklerini duyurdu.

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Destici, şu ifadeleri kullandı:

 "Devletin ve miletin bekası, istikbali ve istiklali söz konusu olduğunu gördüğünde Büyük Birlik Partisi ve onun idealist kadroları hiçbir siyasi ikbal düşünmeden devletin ve milletin yanında durur. Bunun için ’evet’ demeye karar vermiş bulunuyoruz." 

Bu karar aslında pazar günü yapılacak istişare görünümlü "ikna" toplantısı sonrası açıklanacaktı. Ancak,parti içindeki ciddi kavga ve restleşmeler ile kamuoyu baskısı ve Haber Platosu'nun dünkü flaş haberi, süreci hızlandırdı; Destici daha fazla zaman kaybetmeden partinin kararını bugün açıklamış oldu.

 

 

HABER PLATOSU'NUN DÜNKÜ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Flaş... Erdoğan Destici'yi 'ikna' edebildi mi? BBP 'Evet' mi diyecek? İşte cevabı

Bakmadan Geçme