Sedat Peker, bu kez de dış politikaya el attı!

Ünlü kabadayı Sedat Peker, iç siyasi meseleler ve toplumsal konular gibi dış politika konularıyla da 'ilgili' olduğunu gösterdi.

  • 5402

Ünlü kabadayı Sedat Peker, iç siyasi meseleler ve toplumsal konular gibi dış politika konularıyla da "ilgili" olduğunu gösterdi.

Özgecan Aslan'ın vahşi bir şekilde tecavüz edilip öldürülmesi karşısında "terör ve tecavüz suçları için idam geri gelsin" diyerek toplum vicdanının sesini haykıran Sedat Peker, PKK'ya toz kondurmayıp devleti "katliamla" suçlayan akademisyenlere yönelik tehdit içeren sözleri ile topladığı sempati kadar tepki de almıştı. Kendiherine 'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi' adını veren akademisyenlere, "Sözde aydınlar çanlar ilk önce sizin için çalacak" diyen Sedat Peker'in, "Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız!" diyerek tepki göstermişti.

Sedat Peker, MİT tırlarıyla ilgili fotoğraf ve jandarma kriminal raporunu yayımladıktan sonraki süreçte tutuklanarak Silivri Cezaevine konulan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ı ve PKK'ya laf söyletmeyen akademisyenleri hedef alan yeni bir açıklama yapmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmıştı: "Diktatör dediğiniz Erdoğan'a dua edin! Cumhurbaşkanı olsam asardım!"
Peker, iç politik gelişmeler ve toplumsal sorunların yanı sıra diplomatik ilişkilere, dünya politikasına olan ilgisini de son paylaşımı ile açığa çıkardı.
İşte Peker'in kişisel internet sitesinde yer alan "dış politika" mesajı:

"BİR SAVAŞÇIYA ADALET DAĞITIRCASINA OLMALIDIR

Hasta adam dedikleri artık taburcu oldu. Emperyalist güçler buna alışsalar artık çok iyi olur. Bizimle ilgili bir hesapları varsa, bir teklifleri varsa bu teklif bir hastaya merhamet dağıtırcasına değil, BİR SAVAŞÇIYA ADALET DAĞITIRCASINA OLMALIDIR.

 

SEDAT PEKER

BİR UMUTTUR YAŞAMAK"

 

 

Sedat Peker bununla da yetinmedi, bir "dış politika açılımı" daha yaptı; dünya haritası üzerinde halkı Müslüman olan devletleri işaretleyerek "Türk-İslam birliğini kuracağız" mesajı verdi.

İşte Peker'in o mesajı:

 

"TÜM RUHUMUZLA İNANDIĞIMIZ ÜZERE BİR GÜN MUTLAKA TÜRK - İSLAM BİRLİĞİ’Nİ KURACAĞIZ.

Ne olabileceğinize inanırsanız, o olursunuz. Bugün bulunduğunuz nokta ve yaşadığınız hayat, sizin inandıklarınız üzerine kuruludur. (Anonim)

TÜM RUHUMUZLA İNANDIĞIMIZ ÜZERE BİR GÜN MUTLAKA TÜRK - İSLAM BİRLİĞİ’Nİ KURACAĞIZ.

SEDAT PEKER

BİR UMUTTUR YAŞAMAK"


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir...

-------------------------

Sedat Peker: Diktatör dediğiniz Erdoğan'a dua edin! Cumhurbaşkanı olsam asardım!

Sedat Peker 'akademisyenleri tehdit'ten ifade verdi

"Oluk oluk kanlarını içeceğiz" diyen Sedat Peker hakkında soruşturma

PKK'ya toz kondurmayan akademisyenler Sedat Peker'den şikayetçi

'Akan kanlarınızla duş alacağız' diyen Sedat Peker'e tepki

Sedat Peker'den o akademisyenlere: Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız

Ünlü kabadayı Oflu İsmail son yolculuğuna uğurlandı

Kullandığı oyun fotoğrafını çekip paylaşana 250 lira para cezası

Rize'de Sedat Peker'li 'teröre lanet' mitingi

 

Bakmadan Geçme