Hanzala

Şeytanın oyunları...

Hanzala

  • 2997

 

Herşey insanın yaratılışıyla başladı. 

İnsana secde et emri gelince Azazil hevasına uydu ve kibrine yenik düştü. Allah lanetlenmiş olarak Onu cennetten kovdu. Böylelikle insan ve şeytan arasında kıyamete kadar sürecek  olan savaş başladı. Bu süreç Kuranı Kerim de oldukça ayrıntılı anlatılır. Rabbimiz şeytanın apaçık bir düşman olduğu uyarısında da bulunmuştur. Kovulmuş lanetli ise mikro ve makro alanda hiçbir alanı boş bıkrakmaksızın,profesyonelce ve askerleriyle savaşına devam etmektedir. İnsanlar arası ilişkilerden milletler arası ilişkilere kadar…bunu yaparkende insanların zaaflarından faydalanır. Asabiyet yani kendi ırkını üstün görme bu zaaflardan biridir ve İsrailoğullarında o kadar ileri boyuttadır ki Yahudi olmayanları kendilerine köle yapmayı veya öldürmeyi amentüleri haline getirmişlerdir.

İnanç esaslarını tahrif edilmiş Tevrat, Talmud ve mistik ilim kitabı olan Kabbala oluşturur. Ortalığı karıştırmak,gasp,darp,katli kendi soydaşı olmayanlara bir ibadet aşkıyla yapmaları da ondandır. Sistemlerini Lisüfer le yaptıkları bellidir ki ellerinde olan imkanlarla, yığın yığın insanı çarkın bir parçası haline getirmekte oldukça mahirdirler. 

Masonik düzende hiyerarşik yapıdaki bir üste sonsuz bağlılık, din adamlarına sorgusuz güven ile fitne ağlarını ilmek ilmek örerek bunu başarmışlardır.

Örneğin faiz müslmanlar tarafından bir dünya gerçeği  olarak içselleştirilmiş, Müslümanım diyen ülkelerde bile tüm sistem bu esas üzerine kurulmuştur  ki yaşadığımız bu acı durumu Hz. Mumammed (SAV) "Öyle bir zaman gelecek ki faiz yemeyen kimse kalmayacak, faiz yemeyenlere de faizin tozu bulaşacaktır." (Ebu Davud, Kitabul Buyu', 3331) hadisi ile yüzyıllar önce haber vermiştir.

Annesi başörtülü, kızı izlediklerinin etkisiyle tarz olma sevdasında… 

İkisi de bundan hiç rahatsız değil. 20 yılda bu çelişkili dönüşümün sebebine ise kimse bakmıyor. Bakmıyor çünkü sistem bizleri dönüştürürken bazı değerleri de alıp götürüyor. Bunu ustaca yapan ise çok açık söylüyorum, şeytan ve onun askerleri olmuş sistem kuruculardır

Tek merkezli yeni dünya düzeni…. 

Global dünya. 1 doların üzerine de bunu işlemediler mi tüm insanların gözüne sokarcasına. Lisüfer'in yani şeytanın tek gözü de, masonik piramitleri de, neyi neden yaptıkları da 1 doların içinde aslında. Sırf bu sembolleri küçük bir kağıt parçasına sokmak için 15 kişi altı yıl neden çabalasın ki!!!

Örneğin Hollywood...

Sihirli değnek, %70'i Yahudilerin elinde. 

Neden milyonlarca dolar bir filme harcansın ki!!! Sadece ticari kazanç için mi olduğunu sanıyorsunuz. Gişe rekorları kıran, tanıtımlar için bile uçuk rakamlar harcanan filmlere onlarca  masonik sembol  hangi zihniyetin eseri olarak sokulablir sizce?.. 

Başta dedim ya mikro ve makro alanda hiçbir boşluk kalmayacak!

Yüzde 99'u Müslüman olan Türkiye'de geçtiğimiz yıllarda üst üste en çok gelir getiren sektör bankacılık ve evimizin baş köşesinde, başında  kendimizin çocuklarımızın saatlerini israf ettiği, farkında olmadan teslim olduğumuz televizyon… Sadece bu iki örnek bile düştüğümüz çelişkili durumu anlatmakta oldukça yeterli  ama bam teli aslında ezilen, sömürülen, evlerinden yurtlarından zorunlu sürülen, mülteci olan, olurken boğulan…….. Müslümanların hali.

Yahudi haham Haim Nahum doktrini olan işsiz bırak, aç bırak, borca esir et , dinden uzaklaştır ve yut politikasını ne kadar da acı ve paramparça yaşıyoruz.

Hani nerde Müslüman feraseti… Neden çarkın bir dişlisi olmayı seçiyoruz…

Peygamberler de şehit edilmedi mi? Neden şehadetten bu kadar korkar olduk…

Neden Hakkı az bir pahaya satıyoruz?

Neden bir şey yaparken kafirden icazet almak zorundayız? 

Neden Müslümanlar bir olamıyoruz… 

Bu mezhepçilik, şuculuk,  buculuk neden?..

Alimlerimize çok iş düşüyor. Üstüne alınan alim varsa ilmine ve hevasına güvenmesin, teraziye Kuranı Kerim'i ve Sünnet'i Şerifleri koysun. 

Yan çizmesin, korkmasın. Korkmasın da şu gözler bir alim görsün.

 

Tekrar görüşmek dileğiyle.

 

Yazarın Diğer Yazıları