Ufuk Turhan

Dost tavsiyesi

Ufuk Turhan

  • 1844

Sınırlar ve sınıflar ortadan kalkmadan dünyanın ezilen köleleştirilen yüzde 99.99 nüfusunun huzuru bulamayacağı çok açık.

Ancak ülke sınırlarını doksan dokuz millete açıp  kimi hindu ,kimi yamyam ,kim gelirse ülkeye sokmak hangi aklın hangi derin stratejinin ürünüdür? Türkiye'nin sadece Suriyeli mülteci sorunu yok ki .Cetin hayat şartlarından kaçan doksan  dokuz milletten yüzbinlerce mültecinin geçiş yolu haline getirilmiş bir coğrafya burası. Bunun tek ve en büyük sebebi ise on yıl önce başlatılan çok sığ bir dış politika anlayışı. Onlarca ülkenin vatandaşına vizeyi karşılıksız olarak serbest bırakmak hangi parlak zekanın ürünüydü bilemiyorum. Yapılan bu kerizliği kelimelerle anlatmak mümkün değil zira.

Boka batmak buna denmezse neye denir sizce? Dünyanın garip aç ,çaresiz, savaştan kaçan insanlarını koruyup kollamak ülkeyi yol geçen hanına çevirmeklemi olur, yoksa egemenlerin kurduğu sistemi ezilenler lehine dönüştürmeklemi gerçekleşir?.

Çok basit bir kaç hamleyle hala öne geçmemiz mümkün. Gidin yığdığınız paraları infak edin ilk önce, oturup tövbe ve istiğfar edin.

Son olarakta Toryum generatörleri üretimine hemen derhal vakit kaybetmeden başlayın. Affolmanız umulur!! Bunları yapamayacak durumda, baskı ve şantaj altında iseniz size son bir dost tavsiyesi basın yolunuza gidin.

 

Yazarın Diğer Yazıları